Hirdetés

A Vastrónnál is jobbak ezek a Trónok harca gamer székek

|

Igaz, a trónra nem a kényelem miatt érdemes felülni.

Hirdetés

Van átfedés a Trónok harca és a videojátékok kedvelői között - ha nem lenne, mi sem írnánk a sorozatról, ti meg nem itt olvasnátok a kapcsolódó híreket.

Hirdetés

Ezért (is) tökéletes a Secretlab Trónok harcás szériája, mely három gamer székből áll: egy a Lannister, egy a Stark, egy pedig a Targaryen ház pártolóinak szól. Műbőr borításúak, hátradönthetők, a kartámaszaik sokféleképp állíthatók. Kétféle típusból lehet választani, az egyik 160-180 cm-eseknek és legfeljebb 110 kg-osoknak, a másik 175-200 cm-eseknek és 130 kg-osoknak ajánlott. Mivel egyrészt minőségiek, másrészt limitált számban elérhetők, a kisebb OMEGA modell 389 euróba, a nagyobb TITAN 429 euróba kerül. De legalább szépek.

Melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)