Hirdetés

Idén már nem fog megjelenni a Sega Mega Drive Mini

|

A SEGA munkatársai még dolgoznak egy kicsit a retro masinán, így az sajnos csak jövőre fog a boltok polcaira kerülni.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy érkezik a Sega Mega Drive Mini, ami az eredeti, 16-bites konzol kicsinyített mása lesz, és remélhetőleg számos klasszikus játékot tartalmaz majd. Azonban most úgy tűnik, hogy a rajongóknak még várniuk kell egy kicsit a gépre.

Hirdetés

A SEGA úgy döntött, hogy átcsúsztatja 2019-re a Sega Mega Drive Mini megjelenését. A pontos megjelenési dátum egyelőre még nem ismert, de a hírek szerint a vállalat egyidőben szeretné piacra dobni a gépet világszerte.

Ha ez kicsit vigasztal bárkit is, a SEGA japán fejlesztőkkel együtt dolgozik a retrokonzol dizájnján, aminek köszönhetően a rajongók valószínűleg még autentikusabb élményt kapnak majd.

Ti várjátok már a gép megjelenését? Vagy inkább a most bejelentett PlayStation Classic mozgat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)