Hirdetés

Sega Mega Drive Mini - két olyan retro játék is lesz rajta, amelyek sosem jelentek meg az eredeti gépre

|

Újabb klasszikusokról derült ki, hogy rajta lesznek a minikonzolon, így végre teljes a felhozatal.

Hirdetés

A tervek szerint idén ősszel jön a Sega Mega Drive Mini, amin elég sok régi játék megtalálható lesz, tehát tökéletes lehet egy kis nosztalgiázásra. Több címről már korábban lehullt a lepel, és a készítők most végre bejelentették a maradékot is.

Hirdetés

A nemrég bejelentett 12 játékkal együtt végre teljessé vált a lista, így az is kiderült, hogy összesen 42 alkotást nyüstölhetünk majd a masinán. Az eddig bemutatott címeken felül ezek csatlakoznék még a repertoárhoz:

- Tetris
- Darius
- Road Rash II
- Strider
- Virtua Fighter 2
- Alisia Dragoon
- Columns
- Dynamite Headdy
- Kid Chameleon
- Monster World IV
- Light Crusader
- Eternal Champions

Ráadásul a listában szereplő Tetris és Darius játékok meg sem jelentek az eredeti konzolra, tehát ezek igazi csemegék lehetnek a klasszikusokat kedvelő játékosok számára.

Ti beszereztek majd egy Sega Mega Drive Minit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)