Hirdetés

Elképesztő PC-t raktak össze a Sekiro: Shadows Die Twice stílusában

|

Újabb kiváló példát láthatunk arra, hogy valaki nem csak a teljesítménnyel, hanem a külcsínnel is törődik, ezzel pedig már művészeti szintre emeli a géptuningolást.

Hirdetés

A spanyol Future Works az Activisionnel, az Nvidiával, valamint a helyi Intel és Corsair kirendeltségekkel együttműködve megalkotta a valaha készült egyik legimpozánsabb konfigurációt, amelytől nem - csak - a belepakolt hardverek miatt esett le az állunk.

Hirdetés

A Sekiro: Shadows Die Twice által inspirált PC kialakítása ugyanis a Japánban hagyományos kapuformát, a toriit idézi, a középpontban pedig a "szobor" lelke, egy GeForce RTX 2060 csücsül. Maga az Nvidia GeForce Twitter is megosztotta a videót erről a művészi csodáról, nézzétek csak: 

A kábelek okosan el vannak rejtve a kőből és fából épült tartógerendákban, ami pedig magát az alkatrészeket illeti, a következő komponenseket tartalmazza a lenyűgöző masina: 

Alaplap: MSI MPG Z390I Gaming Edge AC
Processzor: Intel Core i5-9600K
Videokártya: Nvidia GeForce RTX 2060
Merevlemez: Corsair MP510 NVMe 480GB SSD
Memória: Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3000MHz RAM
Hűtés: Corsair H150i Pro AIO
Táp: Corsair SF750 PSU

Ha nem csak nézegetni szeretnétek, hanem arra is kíváncsiak vagytok, hogyan készült, akkor ne hagyjátok ki az alábbi videót, csak tíz percet vesz el az életetekből: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)