Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - gyönyörű limitált kiadású konzolt kap, de van egy probléma

|

A fél vesénket odaadnánk ezért az egyedi PlayStation 4 Próért, de nem felhőtlen az öröm.

Hirdetés

Ha a Mortal Kombat stílusú DualShock 4 kontrollerek láttán nem csorgott volna eléggé a nyálunk, akkor a Sekiro: Shadows Die Twice limitált PlayStation 4 Pro kiadásán biztosan fog, ugyanis a legapróbb részletekig kidolgozott, minőségi munkát leplezett le a gyártó. 

Hirdetés

Nemsokára megjelenik a FromSoftware új akciójátéka és az élelmesebb játékosok már rég megrendelték a Collector's Editiont, amihez egy szobor is jár, azonban annak sincs oka csüggedni, aki lemaradt róla. Egyrészt készül egy gyűjtői figura a Max Factory gyártásában, másrészt jön az imént felvezetett, limitált kiadású PlayStation 4 Pro gép is, amely sötét bambusz/fa mintázatával, a játék nevének japán nyelvű fa-vésetével és egy stílusos kontrollerrel azonnal belopta magát a szívünkbe. Nézzétek csak: 

Egyetlen probléma van csak: ha nem Hollandiában vagy Belgiumban élsz, akkor esélyed sincs megszerezni, de ha van is ott ismerősöd, akkor sem egyszerű a helyzet: mindenki, aki előrendeli a holland Game Mania áruházból a játékot, az kap néhány pálcát is. Ha te vagy az a szerencsés, aki megtalálja az aranypálcika párt, akkor bizony te nyerted a limitált kiadású konzolt. De az se rossz megoldás, ha megvárod, amíg felkerül eBayre. Sosem lehet tudni. 

Van azért egy jó hírünk is: a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenésére kevesebb, mint egy hónapot kell már csak várni, március 22-én fog a játék befutni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)