Hirdetés

Skullcandy Ink'd 2.0 Standard Issue - stílusos füles a mindennapokra

|

Ha valami egyszerű, de nagyszerű megoldást keresel a hétköznapokra.

Hirdetés

Régóta szeretjük és használjuk a Skullcandy stílusos, kényelmes, fiatalos fül- és fejhallgatóit, amelyek többnyire nemcsak zenehallgatáshoz, de játékhoz is remekül használhatók - főleg, mióta már mind a PlayStation, mind az Xbox One kontrollereken található jackcsatlakozó.

Hirdetés

Persze egy fülbe dugós füles zajszűrésben, hangminőségben nem vetekedhet a nagy, egész fület körbe ölelő fejhallgatókkal, viszont nem ugyanaz az árkategória a kettő. Aki a hétköznapokon, valamint otthoni szórakozás során is ugyanazt az egy fülest használná, és a tömegből csak úgy akar kilógni, hogy az övé nem fehér (ellentétben az Apple és az androidos készülékek gyártói által az eszközökhöz adott fejhallgatókkal), annak ez remek választás lehet.

Az Ink'd 2 egy egyszerű, gumiharangos fülhallgató, amely 11 mm-es hangszóróival erőteljes basszust, valamit precíz magas hangokat sugároz. Különlegessége, hogy 1,3 méter hosszú kábele lapos, amivel a fülhallgatót használók egyik legnagyobb problémájára, az összegubancolódásra sikerült részleges megoldást találni. Három különböző méretű (S, M és L) gumiharang jár hozzá, így minden fülformához illeszkedhet. Erősítve azt, hogy a fiatalabb közönségnek szól, számos különböző színben és mintázattal elérhető, hogy mindenki egy, a saját stílusához (akár öltözékéhez) illőt tudjon választani.

Kialakításának köszönhetően remekül kizárja a háttérzajokat, nagy hangzavarban (például a metrón) is jól hallható az éppen játszott zene. A kábelen elhelyezett, egygombos távirányítóval (amely a mikrofont is magában rejti) fogadhatunk hívást, megállíthatjuk és elindíthatjuk az épp játszott zenét, valamint léptethetjük a dalokat előre és vissza. A gyártó örök garanciát vállal rá, ezért ha meghibásodna, nem kell kétségbe esni. A Skullcandy Ink'd 2-vel remek hangminőséget élvezhetünk, és nem kell nagyon mélyre nyúlni érte a zsebünkben.

Akár ezt is választhatjátok GameStar előfizetésetek mellé. Nézzétek meg ajánlatainkat itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)