Hirdetés

Skullcandy Jib Wireless bemutató - hogy ne akadj bele a kábelekbe

|

Rendkívül fiatalos, minőségi kialakítás és remek hangzásvilág jellemzi a Skullcandy fülhallgatóit, és ez alól a vezeték nélküli JIB sem kivétel.

Hirdetés

A vezeték nélküli kialakítású Jib dizájnjának elkészítésekor a minimalizmusra törekedett a gyártó, elegáns, fekete színvilágának dominanciáját pedig csupán a változatos színben beszerezhető, koponyát mintázó, fényes fejrész töri meg.

Hirdetés

Ezért ugyanúgy beleszerethet a készülékbe az is, aki a nem túl hivalkodó, és az is, aki az extrémebb színekben tündöklő modelleket kedveli. Az eszköz lelke egy matt, fekete színű, műanyag burkolat alá került, amely a cég logóját viseli. Itt találjuk meg a microUSB-s töltőcsatlakozót, valamint az állapotjelző LED-et is. A modell bal oldali, plasztik fejrészétől néhány centiméterre helyezte el a gyártó az inline vezérlőegységet, amely egyetlen multifunkciós gombot kapott, kattintásainkkal pedig hívásokat fogadhatunk, és a zenék lejátszását kontrollálhatjuk. Emellett a bekapcsolási és a társítási funkciókat is ez a gomb segíti. Telefonálás közben sem kell lecsatlakoztatnunk a fülest, ugyanis a beépített zajszűrős mikrofonnak köszönhetően a hívások során is helytáll a Jib.

Hangzását tekintve az eszköz teljesen korrekt lejátszási élményt kínál, a dallamok minden tartományban rendben vannak, és még maximális hangerőn sem torzulnak számottevően. Nyugodtan nevezhetjük akár gamernek is a Skullcandy fülesét; habár csak az állapotjelzője világít, ám teljesítményében képes hozni a játékosoknak szánt készülékek minőségét. Basszusokban ugyanis igazán kiemelkedőt nyújt, így azok, akik odavannak a kellemes dübörgésért, egyenesen imádni fogják. A készülékeinkkel 4.2-es Bluetooth-kapcsolaton keresztül kommunikáló Jib beépített akkumulátora nagyjából hatórányi folyamatos lejátszást ígér, és ezt az értéket többé-kevésbé képes is elérni. Hatalmas előny még, hogy a készülék árazása is földközeli: 10 ezer forint környékén ritka a hasonlóan minőségi vezeték nélküli füles.

A Skullcandy Jib Wireless fülhallgatót megtaláljátok év végi előfizetői akciónk Prémium IV-es csomagjában, így 12 GameStar magazinnal, 12 PC-s játékkal, ESET előfizetéssel, Barcraft és Delta Vision kuponokkal, valamint a GSO-ra szóló reklámmentességgel együtt szerezhetitek meg, jelentős kedvezménnyel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)