Hirdetés

Sikerült feltörni az SNES Classic-ot, bővíthető a játéktár

|

Nem tartott sokáig, hogy valaki kifőzze a megoldást. Már nem kell beérnünk az előre telepített cuccokkal, viszont nem veszélytelen feladatra vállalkozik, aki nekilát feloldani gépét.

Hirdetés

A lent látható videó egy meglehetősen nehézkes, de működő útmutatót nyújt ahhoz, hogy ti magatok is hozzáadhassatok ROMokat az SNES Classic játékfelhozatalához. Fontos megjegyezni, hogy a folyamat során több ponton is tartósan károsítani lehet a gépet, így tényleg csak az próbálkozzon vele, aki bátor és tudja, mit csinál.

Hirdetés

A folyamat, és a játékok hozzáadásának megoldása legálisan minimum ingoványos, de természetesen mi csak akkor ajánljuk saját játékotok hozzáadását, ha rendelkeztek az eredetivel. És tényleg legyetek óvatosak, mert nem kaptok minden sarkon másikat a konzolból. Instrukciókat és szükséges fájlokat itt találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)