Hirdetés

Sokkal tovább húzhatja a PlayStation 5 kontrollere egy töltéssel

|

Állítólag 3-4 órával tovább is használhatjuk majd a DualSense-et, mint a DualShock 4-et.

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, hogy melyik a jobb megoldás: a tölthető kontrollerek, amiket a PlayStation használ, vagy azok, melyekben cserélhető az elem, és opcionálisan akksikat is lehet hozzájuk vásárolni. Mivel a Sony a következő generációban is marad az általa preferált változatnál, hacsak nem veszünk rögtön több irányítóeszközt, vagy nem alakítjuk át úgy a lakást, hogy játék közben is tölthessük a DualSense-et, félre kell tennünk a játékot egy rövid időre - viszont úgy tűnik, hosszabb meneteket fogunk tudni lenyomni.

Hirdetés

Egy a Redditen megjelent, de később eltávolított posztban egy viper_on_fire nevű felhasználó azt állította, volt alkalma kipróbálni a PS5 kontrollerét, és azt tapasztalta, hogy 3-4 órával nőtt az üzemidő a DualShock 4-hez képest. Ennek egyik oka a lightbar eltávolítása lehet, melyet egy-egy vékony ledcsík vált fel.

Elmondta, hogy a touchpad reszponzívabb, az L1 és L2 gombok jobban hajaznak a ravaszokra, az L2 és az R2 esetében pedig nagyobb az ellenállás. A mikrofont és a haptikus visszajelzést nem tudta tesztelni. Szerinte egyébként a kontroller kényelmesebb elődjénél, sőt, az Xbox One kontrollerénél is.

Várhatóan pár héten belül újabb részleteket tudunk majd meg mind a PlayStation 5-ről, mind az Xbox Series X-ről, addig maradnak a pletykák és a türelmes várakozás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)