Hirdetés

Ezt találjuk a PlayStation 4 legújabb limitált kiadásának dobozában

|

Végre megnézhetjük egy kicsit közelebbről, hogy mit talál majd a dobozban, aki megkaparint egyet az 500 milliós limitált PlayStation 4-ből.

Hirdetés

Már több, mint 20 éve, hogy megjelent az első PlayStation konzol a piacon, mostanra pedig a játékipar egyik legismertebb és legidőtállóbb jelenségévé nőtte ki magát a Sony legendás konzolcsaládja. Nemrégiben kiderült, hogy mostanra összesen több mint 500 millió PlayStation konzol kelt el, a cég pedig egy különleges kiadással szeretné megünnepelni ezt az eredményt.

Hirdetés

Az 500 million Limited Edition PS4 Pro névre keresztelt konzol egy csodálatos, áttetsztő borítással érkezik, a borítás alatt pedig egy 2 TB merevlemezt pakolhatunk majd tele jobbnál jobb játékokkal.

A limitált kiadás ebben az esetben azt jelenti, hogy mindösszesen 50 ezer példányt gyártottak le belőle, ami persze pillanatok alatt el is kelt.

Természetesen az újságírók is kaptak néhány példányt, így ennek köszönhetően most mi is megtudhatjuk, hogy pontosan mi is rejlik egy ilyen kiadás csomagolásában. Az áttetsző konzol mellett egy passzoló DualShock 4 kontrollert is megtalálunk a dobozban, valamint minden vásárló kap egy egyező színű, de nem áttetsző PlayStation Camerát is. Limitált szériáknál jellemző, de érdemes megemlíteni, hogy minden egyes konzol egyedi sorszámmal rendelkezik.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)