Hirdetés

A tévét is kapcsolgathatjuk a PS4 Cloud Remote távirányítóval

|

A Sony hamarosan egy új, dizájnos távirányítót dob piacra azok számára, akik nagyon szeretik a PlayStation Vue szolgáltatást.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg továbbra is játékra használjuk a PlayStation 4-et, de ettől függetlenül a Sony az utóbbi években elég sok energiát fektetett abba, hogy különféle streaming szolgáltatások révén filmeket és sorozatokat is nézhessünk a konzolon. Ezt a gondolatmenetet folytatva jelent meg a PlayStation Vue, ami a Sony tévészolgáltatása, a cég pedig most egy új hardverrel igyekszik támogatni azokat, akik aktívan használják ezt.

Hirdetés

A PlayStation Blogon mutatkozott be először a PS4 Cloud Remote, ami egy teljesen programozható távirányító, tehát valójában nem csak a konzolunkat vezérelhetjük vele, hanem magát a tévét is kapcsolgathatjuk vele. A távirányítóhoz egy PDP Cloud Remote app nevű mobilalkalmazás is jár, amelynek segítségével átmappolhatjuk az egészet ízlés szerint.

A Sony még egy PlayStation Vue trial hozzáférést is kínál azoknak, akik bizonyos üzletekben vásárolják meg az eszközt, de mivel ez a szolgáltatás leginkább csak az Egyesült Államokban elérhető, ezért ezzel mi konkrétan nem nyerünk sokat. Csak reménykedhetünk, hátha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)