Hirdetés

Különleges festésű PS4-gyel indul jövő héten a PlayStation Days of Play esemény

|

A nemzetközi szintű promócióban egy rakás dolgot lehet kedvezményesen megvenni, és még ajándékok is várják a szerencséseket.

Hirdetés

A PlayStation a hivatalos blogján jelentette be az idei Days of Play nemzetközi gamer-ünnepet, amely jövő pénteken, június 8-án indul és június 18-án ér véget.

Hirdetés

A Sony számos leárazással kedveskedik a rajongóknak, hardvert, szoftvert és kiegészítőket is vehetünk majd olcsóbban. A Days of Play apropójából egy egyedi, kék-arany festésű 500 GB-os PS4-et is piacra dobnak, amit az ünnepek alatt kedvezményes, 300 eurós (kb. 96 ezer forintos) áron lehet beszerezni. A géphez tartozó két wireless DualShock 4 is megkapta az ünnepi kéket, illetve az aranyszínű mintázatot is.  Az alábbi galériában vethettek pár pillantást az új konzolra.

A Days of Play ideje alatt a limitált kiadású gép mellett kedvezményesen lehet majd megvenni a PS VR Starter Packot, DualShock 4 kontrollereket, PS Plus és PS Now előfizetéseket, merchandise termékeket és többek között olyan címeket, mint a God of War, a Horizon Zero Dawn Complete Edition, a GT Sport vagy a Shadow of the Colossus.

A Sony az akciókon kívül nyereményjátékkal is készül. A playstation.com-on történő regisztráció után mindössze annyi a jelentkezők dolga, hogy a Days of Play minden napján megszereznek legalább egy Trophyt, így esélyük nyílik megnyerni egy limitált Days of Play PS4 csomagot, egy PS VR Starter Packot, egy 12 hónapos PS Plus előfizetést és 12-szer 70 euró (minden hónapra egy darab) értékű PlayStation Store kreditet. Már lehet regisztrálni a játékra, de legfeljebb az esemény kezdetéig, június 8-ig várhatnak azok, akik regisztrálnak. Az egyelőre nem tiszta, hogy mi beletartozunk-e ebbe a csoportba, mivel a játékszabályzatban szerepel Magyarország (még a 70 eurót is átváltották 22500 forintra), de a regisztrációnál nincs a kiválasztható országok között hazánk.

Reméljük gyorsan tisztázódik dolog. 

Frissítve: közben helyreállt a világ rendje, már Magyarország is kiválasztható a regisztráció során. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)