Hirdetés

Már készül a PlayStation 5?

|

Egy híroldal azt állítja, hogy információik vannak a PlayStation konzolok következő generációjáról, amiről szívesen be is számolnak, persze nem ingyen.

Hirdetés

Egy pár éve már piacon vannak a jelenlegi generációs konzolok, szóval egyáltalán nem lenne meglepő, hogy ha a Sony és a Microsoft is titokban elkezdte volna kitalálni a következő lépést.

Hirdetés

A SemiAccurate nevű hírportál állítása szerint tud is pár érdekes dolgot a készülő PlayStation 5-ről, viszont ezt kizárólag egy 100 dolláros összeg ellenében osztják meg az olvasóval (arról nem beszélve, hogy a "profi elemzésért" cserébe még 900 dollárt kell kiperkálnunk).

Szerencsére voltak, akik meghozták ezt az áldozatot mindannyiunkért és az egyik felhasználó írt is egy rövid összefoglalót a cikk tartalmáról.

Az információk szerint a PS5 grafikus processzora az AMD Navi architektúrát fogja alapul venni, míg a processzora a Zenre épül. Érdekesség, hogy a VR-támogatás már gyárilag be van építve a konzolba, ami szuper lenne, mert jelenleg tényleg kicsit macerás összeállítani a PSVR-t. A cikk azt állítja, hogy már rengeteg devkitet (tehát fejlesztésre alkalmas hardvert) küldtek ki és még az idei megjelenés sem lehetetlen.

Talán mondani sem kell, hogy ezzel az egésszel kapcsolatban elég szkeptikusak vagyunk (főleg mert a PS4 Pro életciklusa még kitarthatna egy darabig), de azért spekulációnak egyáltalán nem rossz. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)