Hirdetés

Nem, továbbra sem tudjuk, milyen lesz a PlayStation 5 kontrollere

|

Gyorsan terjedt a hír a neten, de mindössze egy kreatív trükk állt a háttérben, amit mi is benéztünk.

Hirdetés

Tegnap többen is megosztották Twitteren (és mi is GSO-n, tévesen), hogy a PlayStation 5 valószínűsíthető kontrollerét kapták meg a Sony-tól, a fejlesztői készletnek titulált eszközök viszont csak minőségi digitális rajzok voltak.

Hirdetés

Olvasónk hívta fel arra a figyelmet a vonatkozó hír kommentszekciójában, miszerint a pletyka alapján készítettek csak képet a feltételezett PS5-ről. Az eredeti híresztelés egyik megosztója maga is írta Twitteren, hogy nem igazi gép látható, illetve a Shigeryu nevű Youtube-felhasználó jóvoltából egy videó is készült arról, hogy alkották meg a kamu kontrollert.

Szóval sajnos csalódnunk kellett, elnézést kérünk, hogy nektek is, bár láthatóan sokatok tetszését nem nyerte el a koncepció. Azt viszont tudjuk, hogy a Sony-nál nincs kizárva az érintőképernyős kontroller (mivel védettek le ilyen szabadalmat), így felmerül a kérdés: vajon milyen lesz a következő generáció? Hordozható megoldással is kísérleteznek majd? Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)