Hirdetés

Spider-Man - egy csokornyi új képet kaptunk a tematikus PlayStation 4 Pro konzolról

|

A különleges festésű konzolt és kontrollert az Insomniac Games hamarosan megjelenő alkotása ihlette.

Hirdetés

A játékosok valószínűleg már nagyon várják, hogy végre megjelenjen a PlayStation 4-exkluzív Spider-Man, és elindulhassanak meghódítani a várost. Július óta tudjuk, hogy a Sony is készül egy különlegességgel Pókember legnagyobb rajongói számára.

Hirdetés

A srácok ugyanis összedobtak egy letisztult és egészen menő dizájnnal rendelkező PlayStation 4 Pro konzolt, amit egyértelműen az új Spider-Man játék ihletett. A gépen és a kontrolleren lévő színek remekül passzolnak egymáshoz, az óriási pókos logó miatt pedig valószínűleg mindenki könnyedén be tudja azonosítani már messziről, hogy mi alapján készült ez az egyedi festés.

A különleges csomag a játékkal egy napon, tehát szeptember 7-én válik elérhetővé, és bár a Sony eddig sem titkolta, hogyan fog kinézni, most azért a biztonság kedvéért készítettek még pár ütős, nagy felbontású képet a vasról:

Ti el tudnátok képzelni egy ilyen limitált PS4-et a nappalitokban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)