Hirdetés

Kicsit röhejes a hivatalos headset a Splatoon 2-höz

|

A voice chat alkalmazás miatt a Nintendo Switch mellett a mobilodhoz is csatlakoztatnod kell a Splatoon 2-höz kiadott headsetet, ha a játék és csapattársaid hangját is egyszerre szeretnéd hallani.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy elődjéhez hasonlóan a Splatoon 2 is elég szórakoztató lesz, a kérdés már csak az, hogy mennyire indul majd be a magasabb szintű versengés a játékosok között. Úgy tűnik, a Nintendo arra számít, hogy többen komolyan veszik majd a festékfröcskölést, hiszen egy hivatalos headsetet is kiadnak a játékhoz Japánban. 

Annak a gamernek viszont, aki a voice chatet is szeretné felhasználni, hogy összedolgozhasson csapattársaival, nem lesz egyszerű dolga. A  Nintendo Switch egyik fura technikai megoldása (vagyis hiányossága) miatt a hangos csevegéshez egy mobilos alkalmazást kell majd letöltenünk. Így a Splatoon 2-es kiegészítőhöz egy különleges (természetesen Inkling-alakú) hub is jár, ami először begyűjti a játék hangját a konzolból, illetve a voice chattel kapcsolatos infókat a telefonunkról, hogy aztán egy közös kábelen jusson el mindez a fülünkbe. A mikrofon egyébként lecsatolható lesz, így akár egyszerű fejhallgatóként is használhatja majd a kütyüt az, aki be tud egyet szerezni. 

A játék körüli rajongást elnézve nem sok példány fog kijutni Japánból, de azért ilyen sufni megoldást is rég láttunk már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)