Hirdetés

Már Bluetooth-on is tud csatlakozni a Steam Controller, így tudod bekapcsolni

|

A Steam Controller legújabb firmware frissítése egy új funkciót aktivált, aminek köszönhetően már nem csak a kis adapterrel használhatjuk.

Hirdetés

A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy hamarosan megérkezik a Steam Link alkalmazás, ami lehetővé teszi, hogy a Steames játékainkat a mobilunkra streameljük és ott játszunk velünk.

Hirdetés

Mivel a legtöbb játékot az érintőkijelzővel elég nehéz irányítani, a Steam Link app támogatja majd a Steam Controllert és az MFI kontrollereket, és hogy a telefonunkhoz is könnyedén hozzászinkronizálhassuk az előbbit, a Valve most kiadott egy firmware frissítést. Az alkalmazás csak a jövő héten érkezik, de ha a Steam kliensben aktiváltátok a béta verziót, akkor már most letölthetitek. Ebben az esetben ha csatlakoztatjátok a Steam kontrollert, máris elindul a frissítés.

Ezt követően szabadon tudtok váltani a hagyományos (alapesetben érdemesebb ezt használni, mert ez gyorsabb) és a Bluetooth kapcsolat között (előbbi az A + Steam gomb, utóbbi a B + Steam gomb megnyomásával érhető el). Én már csak azt remélem, hogy a következő generációtól ez lesz a norma, és a Microsoft is elfelejti, hogy az elemes kontroller mellé még egy 8 ezer forintos adaptert is vennem kell, ha PC-n akarom azt használni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)