Hirdetés

Leállították a Steam Controller gyártását

|

A 2015-ben kiadott kontroller egy óriási leárazással vesz búcsút a piacon töltött éveitől.

Hirdetés

A tegnapi nappal elindult az Autumn Sale Steamen, melyben igen combos akciókat foghattok ki, ha átböngészitek a kínálatot. A digitális bolt minden évszakban tart egy hasonló óriási leárazást, de most egy olyan terméket kínálnak szinte ingyen, amire senki sem számított. A Steam Controllert nagyjából 1800 forintért lehetett megvásárolni (erre persze még rájött a kiszállítási költség is), a leárazás pedig nem véletlen.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Valve készletkisöprést tart, ami a kontrollerét illeti, ugyanis nem gyártanak többet belőle. A jelek szerint már el is fogytak a raktáron lévő példányok, mivel a hír megírásának pillanatában már készlethiányt jelez a digitális bolt. A kontroller egyébként egy hűséges felhasználói bázisnak örvendhetett, testreszabhatóságának köszönhetően pedig igen gyakran érkezett hozzá egy-egy kreatív konfiguráció. Ez azonban sajnos nem von le abból, hogy a többi irányítóhoz képest sajnos messze nem volt elég kényelmes és a kialakítása is elég furcsa volt.

Ti szerettétek a Steam Controllert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)