Hirdetés

Több Steam Controllert értékesített a Valve, mint amekkora készletük volt

|

A ugyebár kontrollerből már nem gyártanak többet, így több rendelést is lemondtak, a befizetett pénzeket pedig visszautalják.

Hirdetés

Nemrég végleg leállították a Steam Controllerek gyártását, a raktárakban maradt készlettől pedig az őszi leárazás alkalmával szabadult meg a Valve. A Steamen mindössze 1800 forintért beszerezhető kontrollert persze azonnal elkapkodták, viszont úgy tűnik, hogy most néhány megrendelő sajnos mégsem kaphatja kézhez a megvásárolt terméket.

Hirdetés

Az sejthető volt, hogy egy ilyen akció mellett a raktárkisöprés nem lesz akadály, és valóban pillanatok alatt fogyott el az összes Steam Controller, de a jelek szerint a Valve-nál nem voltak felkészülve egy ilyen méretű vásárlási roham kezelésére. Többen is jelezték internetszerte, hogy a leadott rendelésüket lemondták a pénzüket pedig visszautalták. A Steam Support is közzétett egy üzenetet, melyben magyarázatot adnak a galibára:

"Az aktuális leárazásunk alatt véletlenül több megrendelést vettünk fel a Steam Controllerekre, mint amennyit kézbesíteni tudunk. Mivel a továbbiakban nem gyártjuk a terméket, így nem áll módunkban Steam Controllert küldeni mindenkinek és a kifizetett pénzt visszautaljuk."

Ha esetleg ti is lecsaptatok egy kontrollerre, akkor érdemes lehet megnézni a Steamen, hogy is áll a rendelésetek, nehogy véletlenül emiatt maradjon valaki karácsonyi ajándék nélkül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)