Hirdetés

Leáll a Steam Link forgalmazása

|

Európában már nem lehet kapni hivatalosan, az Egyesült Államokban is kifogyóban a készlet.

Hirdetés

Aki mindenképp PC-n akar játszani, viszont alkalmanként tévére is kötné a gépet, és nem akarja átrendezni a lakást emiatt, annak remek megoldást jelenthet a Steam Link.

Hirdetés

A Valve most úgy látta, magát az eszközt már nem érdemes forgalmazni (korábban elég durva leárazásokkal próbált megszabadulni a készlettől, volt, hogy 2,5 euróért lehetett rendelni), inkább a már eladott példányok, valamint az androidos készülékeken és egyes tévéken elérhető alkalmazás támogatására fordítja figyelmét. Remélhetőleg azt is meg fogják tudni oldani, hogy megjelenjen végre az iOS-es verzió, ha már az app hivatalos oldalán egy iPhone is szerepel.

Ti vettetek Steam Linket? Mennyire használjátok ki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)