Hirdetés

Az Until Dawn fejlesztői már azon agyalnak, miként tudnák kihasználni a PS5 kontrollerének funkcióit

|

Könnyen lehet, hogy látunk majd néhány kreatív megoldást a srácoktól a következő generációban.

Hirdetés

Ugyan már az Until Dawn megjelenése előtt is tevékenykedett a Supermassive Games, ám a 2015-ös horrorjátékkal a srácok bebizonyították, hogy nagyon is érdemes figyelemmel követni a munkásságukat. Azt még egyelőre nem tudni, mivel készülnek a következő konzolgenerációra (a legvalószínűbb a The Dark Pictures Anthology folytatása, ugyanakkor exkluzív megállapodásokat sem zárhatunk ki), mindenesetre úgy tűnik, hogy elkezdtek foglalkozni a Sony kütyüjével.

Hirdetés

A csapat társalapítója, Pete Samuels a GameReactor interjújában mesélte el, hogy házon belül már csevegnek arról, miképp tudnák hasznosítani a PlayStation 5-höz érkező kontroller egyes tulajdonságait. Véleménye szerint a DualSense abban is segíthet például, hogy a játékos valamelyest átélhesse a képernyőn lévő karakterrel történő dolgokat, így pedig végül jobban kötődhet a virtuális kaland szereplőihez.

Samuels szavaiból egyébként az derült ki, hogy olyan dolgokról beszélgettek a kontroller kapcsán, amelyeket akár meg is valósíthatnak később. Ha a srácok továbbra is maradnak a horrorjátékoknál, akkor bizony elég érdekes lesz látni, miként tudják felhasználni a DualSense funkcióit ahhoz, hogy esetleg még jobban ránk hozzák a frászt.

Szerintetek sokat dobhat a játékélményen majd a kontroller egy-egy funkciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)