Hirdetés

Szavazz: ismerve az árakat, te veszel idén PlayStation 5-öt?

|

Az alapgép ára nem olyan vészes, viszont a játékokért meglepően sokat kell majd fizetni. Neked ez még belefér, vagy inkább vársz vele?

Hirdetés

Már az első PlayStation esetében is odacsapott a Sony a konzol árának bejelentésével: legendás az a jelenet, amikor a Sony Computer Entertainment America akkori elnöke, Steve Race az 1995-ös E3 során fellépett a színpadra, és csak annyit mondott: "299". A Sega Saturn akkortájt készült belépni az amerikai piacra, és a cég fejesei 399 dolláros árat határoztak meg, így nem volt kérdés, ezen a területen kié az előny.

Hirdetés

Bár az Xbox Series X és a lemezmeghajtós PlayStation 5 ugyanannyiba fog kerülni (184 990 Ft), aki nem ragaszkodik a fizikai adathordozókhoz, jóval olcsóbban, már 149 990 Ft-ért kaphat egy teljes értékű, új generációs gépet a Sonytól. 

Ez eddig szuperül hangzik, csak hogy később kiderült, a saját kiadású játékok ára harmadával lesz több, mint az előző generációban: a Demon's Souls, a Destruction AllStars 29 990 Ft-ért, a Sackboy A Big Adventure 26 990 Ft-ért lesz elvihető. Ez már kissé necces, bár valószínűsíthető, hogy a külsős kiadók játékainál nem lesz ekkora ugrás.

Te hogy vélekedsz? Mit érzel most a PS5 kapcsán? Vásárolnál már, vagy inkább várnál még? Szavazz alább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)