Hirdetés

Szavazz: melyik a világ eddigi legjobb kontrollere?

|

A modern csodákat vagy inkább a régi klasszikusokat szeretitek jobban? Most megszavazhatjátok a világbajnok kontrollert!

Hirdetés

Kedd éjjel végre-valahára bemutatták a PlayStation 5 új perifériáját, az egyedi, formabontó külsővel és egy halom érdekes extrával rendelkező DualSense kontrollert. Vannak, akik imádják, mások gyűlölik, ez gyorsan kiderült a mi facebookos szavazásunkból is. Most viszont arra vagyunk kíváncsiak, hogy a játéktörténet eddigi legfontosabb és legtöbbek által használt kontrollerei közül nektek melyik az örök kedvencetek. 

Hirdetés

Jöhetnek tehát a szavazatok, voksolás után pedig arra biztatunk benneteket, hogy lent, a kommentek között bátran fejtsétek ki a részletes véleményeteket is, meséljétek el nekünk, hogy miért lett az a bizonyos kontroller a ti szíveteknek a legkedvesebb, amire ráböktetek a felkínált lehetőségek közül. Fontos, hogy nincs rossz válasz, elvégre ahány ember, annyi kontroller. Vagy valami ilyesmi...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)