Hirdetés

Szavazz: neked számít konzol vásárlásánál a visszafelé kompatibilitás?

|

Most kiderül, nektek mennyire fontos az, hogy a friss megjelenések mellett régi kedvenceiteket is elővehessétek a next-gen konzolokon.

Hirdetés

Hála a Ubisoftnak, most már azt is teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a PlayStation 5-ök csak és kizárólag a PS4-es játékok tekintetében lesznek felvértezve visszafelé kompatibilitással, a PS3-as, PS2-es és PS1-es játékainkat biztosan nem lesz majd képes futtatni a Sony új konzolja. A Microsoft esetében teljesen más a helyzet, ugyan az Xbox One-hoz hasonlóan az Xbox Series X-en is játszhatóak lesznek bizonyos Xbox 360-as és klasszikus xboxos játékot, valamint természetesen az összes One-os megjelenés. 

Hirdetés

Valószínűleg a legtöbb potenciális vásárlót a következő generációs friss címek ösztönzik majd a PlayStation 5 vagy az Xbox Series X megvételére, de biztosan akadnak közöttetek olyanok is, akiknek fontos szempont a teljes visszafelé kompatibilitás. Az alábbi szavazásban ezt szeretnénk kideríteni, lent a kommentek között pedig természetesen jöhetnek a hosszabb, kifejtősebb válaszok is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)