Hirdetés

Szerezz értékes kiegészítőket új ASUS ROG gamer laptopod mellé!

|

Ha most vásárolsz 10. generációs Intel processzorral szerelt ASUS ROG (G) szériás laptopot, extra ajándékokat szerezhetsz!

Hirdetés

Közeledik az iskolakezdés, és mivel a járvány még mindig nem múlt el, valószínűleg továbbra is marad az otthon tanulás. Most minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy felszereljük magunkat a megfelelő informatikai eszközökkel, és ha már új gépet vásárolunk, érdemes olyat választani, ami nem csak tanulásra, hanem játékra, és akár munkára is tökéletesen alkalmas.

Hirdetés

Néhány hete mutatkoztak be az ASUS vadonatúj ROG STRIX gépei, melyek magas teljesítményét az Intel 10. generációs processzorai (i9-10980HK, i7-10875H, i7-10750H és i5-10300H) garantálják.

ROG STRIX SCAR 15/17

Ár: 804.900 Ft-tól
Több infó: Hivatalos oldal

A ROG STRIX SCAR 15/17 például azoknak szól, akik maximális élményre vágynak, hiszen a 10. generációs Intel processzort GeForce RTX kártya kíséri, a 300 Hz-es, 3 ms-os válaszidővel rendelkező kijelző pedig gondoskodik arról, hogy az e-sport játékokban is kihozzuk magunkból a legtöbbet. A Wi-Fi 6 a problémamentes csatlakozásról, a két beépített SSD a villámgyors adatbetöltésről gondoskodik (aki pedig ezeken sem fér el, egy harmadikat is beépíthet). A dizájn a BMW Designworks csapatával közösen formálódott, így egy elegáns, de külsejében is gamer (Aura Sync világítással szerelt) laptop született meg.

ROG STRIX G15/17

Ár: 341.800 Ft-tól
Több infó: Hivatalos oldal

A kedvezőbb árú, de nem kevésbé sokoldalú ROG STRIX G15/17 belsejében ugyancsak GeForce RTX kártya található (de léteznek GTX 1660 Ti-os és GTX 1650 Ti-os modellek is, melyek szintén részt vesznek a promócióban), kijelzője 240 Hz-es, és szintén 3 ms-os válaszidővel dolgozik. A Wi-Fi 6 és a két SSD szintén jár vele (3-ra bővíthető). Három különböző színvariáció közül lehet választani, a fekete mellett elérhető a gleccserkék és a cyberpunk hatású Electro Punk is.

Szerezd meg az ajándékokat!

Ha épp most szeretnétek beújítani egy gamer laptopot, és pont ezek valamelyikével szemeztek, extrán jól járhattok, amennyiben a vásárlást követő 14 napon belül ellátogattok az ASUS ROG Intel Promó oldalára, és ott regisztráljátok a gépet a sorozatszámmal és a számla feltöltésével. Sikeres regisztrációt követően - a készlet erejéig - egy ROG Gamer csomag jár, melynek tartalma egy ROG BP2500 táska, egy ROG Delta Core headset és egy ROG Gladius II Core egér.

Továbbá mindenki, aki egy őszinte értékelést ír valamely nyilvános fórumon (legyen az viszonteladó weboldala, az Árukereső, vagy egy cikk kommentszekciója), a link és egy egyedi azonosító megadásával részt vehet a promóciót követő sorsoláson, melynek keretében 20 db ROG Strix Scope billentyűzet talál majd új gazdára!

A promóció augusztus 24-ig tart, ne maradjatok le róla!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)