Hirdetés

Tesztelők szerint túlságosan melegszik az Xbox Series X, a Microsoft szerint ez nem igaz

|

A tapasztalatokra reagálva a cég egyik marketingese elmondta, hogy a konzol éppen annyira melegszik, mint egy Xbox One X, ezen a téren nem történt változás.

Hirdetés

Mind nagyon várjuk már, hogy elkezdhessük nyüstölni az új konzolokat, és nem kis irigységgel figyeljük azokat a külföldi kollégákat és streamereket, akiket a Microsoft abban a kegyben részesített, hogy idő előtt juttatott nekik egyet az Xbox Series X-ből.

Noha mindenkit lenyűgöztek a villámgyors töltési idők, a megnövekedett teljesítmény és a gép elképesztően halk mivolta, páran arról számoltak be, hogy melegedési problémákat tapasztaltak a gépnél, azonban a Microsoft szerint ez nem lépi át a megengedett mértéket.

Hirdetés

A CNET egyik munkatársa egy beszélgetős műsorban osztotta meg tapasztalatait a gépről, és elmondása szerint, ami szemet szúrt neki, hogy a gép még alvó módban is kifejezetten sok hőt termel. A beszélgetés egy másik résztvevője jelezte, hogy ez a jelenség az Xbox One X esetében is fennáll.

Ezzel abszolút egybecseng a Microsoft marketing-fejese, Aaron Greenberg nyilatkozata is, aki az ezzel kapcsolatos kérdésekre azt válaszolta, hogy a mérnökök nagyon figyeltek rá, hogy a hőtermelés ne haladja meg az előző generációs szintet. 

Mivel az Xbox Series X-szen a szellőzőrácsok nagyon prominens helyen vannak, így simán előfordulhat, hogy sokkal jobban feltűnik majd, hogy mennyi meleget termel a gép működése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)