Hirdetés

Kisebb vagyonba kerül az aranybevonatú DualShock 4 kontroller

|

Még jó, hogy egy viszonylag olcsóbb kiadásban is kapható lesz.

Hirdetés

Roppant különleges, egyedi kontrollerrel rukkolt elő a Brikk vállalat. Aranybevonatú DualShock 4-et készítettek a PlayStation 4-hez, amely deluxe kiadását még gyémántokkal is feldobták.

Hirdetés

A Lux DualShock 4 nem simán aranyszínű, hanem 24 karátos aranybevonatot kapott, igazán egyedi darab. A classic kiadást 8 495 dollárért (kb. 2,35 millió forintért) lehet rendelni, de aki az igazi luxusra vágyik, az inkább a deluxe verziót válassza.

A drágább kiadás kilenc gombja 18 karátos arannyal van borítva, és ha az nem lenne elég, még számos gyémánttal is díszítették mindegyiket. Ezért a kontrollerért 14 ezer dollárt (kb. 3,9 millió forintot) kell kicsengetni. Igény szerint még egyedi változtatásokkal és esetlegesen más fémbeültetésekkel is lehet rendelni, de ilyen árcédula mellett ez természetes. Az alábbi galériában ti is megcsodálhatjátok a feltehetően elsősorban arab hercegeknek tervezett Lux kontrollereket.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)