Hirdetés

Thule EnRoute Backpack 18L bemutató - nem mindegy, miben hurcolod a laptopod

|

Egyre többen használnak gamer laptopot asztali PC-k helyett, és a notikban az a jó, hogy könnyen hordozhatók. Csak nem ugyanaz, ha egy nejlonszatyorban viszed magaddal, mintha egy kipárnázott, tágas, de kényelmes táskát választasz inkább.

Hirdetés

Lehet, hogy furcsa a hardverek között egy hátizsákot látni, de a gamerlaptopok elterjedésével egyre fontosabbá válik, hogy megfelelő hordozót találjunk hozzájuk. A technológia fejlődésével ezek a masinák egyre megfizethetőbbek, másrészt könnyebbek, de ha nem vigyázunk rájuk, szállítás közben bajuk eshet.

Hirdetés

A Thule EnRoute táskát úgy alakították ki, hogy kiemelten védje a benne tárolt laptopot; alapvetően azoknak szánják, akik mindennap munkába és onnan hazaviszik gépüket. A 18L-es változatban egy 15 inches MacBook Pro vagy egy 14 inches hordozható PC fér el kényelmesen (tekintve, hogy a gamer-PC-k többsége vastagabb, mint a legnagyobb Apple noteszgép). Gondosan kipárnázták, de bármikor könnyen elővehetjük vagy elrakhatjuk a masinát, anélkül is biztonságban van, hogy bármilyen módon rögzítenünk kellene. 36×25×3 centiméteres maga a zseb, viszont a táska 44×27×23 centis, úgyhogy bőven van hely például egy táblagépnek (ez szintén külön zsebbe rakható), a fejhallgatónak vagy akár az egérnek és egy kisebb billentyűzetnek.

Belseje nagyon puha, a hátunkkal érintkező része pedig jól szellőzik, így nyáron sem izzadunk meg alatta. Belülre került még egy cipzáras zseb a kábeleknek, kívül pedig két helyre pakolhatunk olyan cuccokat, amelyekhez kényelmesen szeretnénk akár útközben is hozzáférni. A készítők a túrázókra is gondoltak, ezért két ponton is csatlakoztathatunk karabinert, valamint egy hálós oldalsó zsebbe elhelyezhetünk egy üveget vagy kulacsot. Az aljára lámpát csíptethetünk a jobb észrevehetőség érdekében. Önmagában mindössze fél kilogrammot nyom, és nagy a teherbírása is. Bár nálunk a 18L-es kiadás járt (és előfizetői akciónk keretében is ehhez juthattok hozzá), az EnRoute elérhető kisebb változatban is, amely 13 hüvelykes laptopok számára ideális, valamint fellelhető sötét- és világosszürke, lila vagy sárga színben. Ez tehát tökéletes választás mindenkinek, aki munkába akarja szállítani laptopját, de annak is, aki gyakran jár LAN-partikra.

A Thule EnRoute Backpack 18L-es változatát megtaláljátok év végi előfizetői akciónk Prémium III-as csomagjában, így 12 GameStar magazinnal, 12 PC-s játékkal, ESET előfizetéssel, Barcraft és Delta Vision kuponokkal, valamint a GSO-ra szóló reklámmentességgel együtt szerezhetitek meg, jelentős kedvezménnyel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)