Hirdetés

Trust Fero bemutató - ha egy jó Bluetooth-hangszóró vagy kihangosító kell, ne keresd tovább

|

Kompakt, önállóan is használható zenelejátszóként, de bluetoothon vagy kábelen keresztül bármit csatlakoztathatunk hozzá, és még telefonos kihangosítónak is alkalmas.

Hirdetés

Az átlagfelhasználók viszonylag kevés elvárást támasztanak egy Bluetooth-hangszóróval szemben. A legtöbben megelégszenek azzal, ha hangos, és nem úgy szól, mintha egy befőttes üvegbe tették volna. A Trust Fero nemcsak ezeket a feltételeket teljesíti. Amellett, hogy vezeték nélkül csatlakoztatható Bluetoothon keresztül, található rajta egy USB-bemenet, egy 3,5 inches jackcsatlakozó, valamint egy microSD-hely, úgyhogy gyakorlatilag hordozható MP3-lejátszóként is használhatjuk önmagában.

Hirdetés

32 GB-os tárhely a felső limit, ennél nagyobb pendrive-val vagy kártyával nem érdemes próbálkozni, de már ez is kielégítő. Akkumulátort szereltek bele, ami körülbelül hatórányi zenehallgatásra elég, és microUSB-kábellel gyorsan feltölthető, de ha már haldokolna, a hátlap leemelésével könnyen cserélhetjük. Az eszköz tetején találunk négy vezérlőgombot, amelyek egyike a Bluetooth- és a vonalbemenet közti váltásra való, kettővel szabályozhatjuk a hangerőt, vagy léptethetjük a dalokat, a negyedikkel pedig szüneteltethetjük a zenét, illetve fogadhatunk hívást telefonról. Bár nyilván nem ez létezésének célja, akár még autós kihangosítóként is funkcionálhat.

Nem dobáltuk, de anyagából és kialakításából ítélve strapabíró és masszív, ellenáll mind a vízcseppeknek, mind az ütődéseknek, ezért meggyőződésünk, hogy a kerti partikat és a főzés közbeni, konyhai használatot is tűri. Ugyanakkor nem vízálló, így érdemes távol tartani a víztől. Hatwattos átlag hangteljesítménnyel bír, valamint 12 W-os csúcsot képes elérni. Bár a hangja nem kifogástalanul tiszta, árához képest kielégítő, szívből tudjuk ajánlani, akár ha kimondottan zenehallgatásra keres valaki akár hordozható, kompakt (6×15×3,7 cm, 27 dkg) eszközt, akár kihangosítót.

Ha a Trust Fero megfelel elvárásaidnak, éves előfizetői akciónk keretében most 12 GameStar magazinnal, 12 PC-s teljes játékkal, ESET vírusirtó kóddal, Barcraft és Delta Vision kuponokkal együtt kedvezményes áron vásárolhatod meg a Prémium I. csomagban. Ha valami másra vágysz, nézz körül aloldalunkon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)