Hirdetés

Trust GXT 180 Kusan Pro - a megbízható mindenes

|

A többi Trust GXT termékez hasonlóan a Kusan Pro egér is megfizethető ár mellett nyújt remek teljesítményt.

Hirdetés

Egyre inkább nyitott a játékosok felé a Trust az utóbbi években, jó üzleti érzékkel belátta, hogy ez az a célközönség, amely képes és hajlandó extra felárat fizetni olyan különlegességekért, mint például a vezérelhető LED-világítás. Szerencsére nem csak ebben merül ki a tudományuk, korrekt gamertermékeket raknak össze, amelyek pontosak, reszponzívak, könnyen és kényelmesen kezelhetőek, ráadásul még a megfizethető kategóriába is beférnek. A GXT gamersorozat egyik oszlopos tagja a Kusan Pro egér, amely ideális arra, hogy a mostanában népszerű játékokban kiváló eredményt érjünk el.

Hirdetés

A jobbkezes egér fekete-szürke színben kerül elő a csomagolásból, de a görgő, az oldalsó gombok és a logó vezérelhető LED-világítást kapott. Az egeret balkezesek is kényelmesen használhatják, de nekik le kell mondaniuk a két oldalsó gomb nyújtotta kényelemről. Maga az egér nem túl nagy, átlagos tenyérben kényelmesen elfér. A felső rész sima műanyag, de oldalt gumírozás segít abban, hogy ne csúszkáljon a kezünk játék közben. Tömege egy hajszálnyival az átlagos alatti, így könnyen mozdítható, nem lesz izomlázunk több órás játék után sem. Egy megfelelő egéralátét segítségével könnyedén siklik, erről a három, közepes méretű talp gondoskodik az alján.

Az optikai szenzor maximálisan 5 ezer dpi-re képes, és ez az érzékenység természetesen állítható - a maximum még a profi e-sportolóknak is bőven megfelel, az átlagos képességekkel bíró játékosok nem fogják tudni kihasználni teljesen az egér precizitásában rejlő lehetőségeket. A Kusan Pro összes gombja programozható, a Trust oldaláról letölthető ingyenes programmal bárki könnyen elkészítheti a saját profilját. A beépített memória egyszerre öt profilt képes eltárolni, így nem kell sokat variálnunk, ha gyorsan váltani akarunk az Overwatch (FPS), a Diablo (akció RPG) vagy a World of Warcraft (MMORPG) játékstílusok között. A szoftver segítségével beállíthatjuk a beépített LED-fények színét, de ha nem nyúlunk semmihez, akkor szép komótosan váltogatja a színeket az egerünk, ami egy sötét szobában kimondottan jól mutat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)