Hirdetés

Trust GXT 786 Streaming Pack - kezdő videósok Mekkája

|

Mindenki videós akar lenni, de a legtöbben nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Számukra remek megoldás lehet a Trust csomagja.

Hirdetés

2018-ban fiatalok és idősebbek egyaránt be akarnak törni a youtuber bizniszbe, de kevesen készülnek fel, végeznek akár csak csekélyke kutatást, járnak utána a technikai feltételeknek, mielőtt belevágnának. Letámasztják a telefont, és elkezdenek videózni.

Hirdetés

Pedig az egyedi tartalom önmagában nem elég: a világ legszórakoztatóbb vloggerét sem követnék ennyien, ha a videóiban szétesne a kép, és nem lehetne érteni, amit mond. A megfelelő hardverek árának felső határa a csillagos ég, súlyos százezreket is elkölthetünk technikára, ha igazán minőségit akarunk alkotni, de annak, aki még csak kacérkodik a streamelés gondolatával, és egy belépő szintű szettet keres, nem kell túlköltekeznie. A kép- és hangminőség a legfontosabb, és szerencsére a Trust Streamer Pakkja ezt le is fedi.

A Reyno fantázianévre keresztelt GXT 786-os csomagban egyrészt található egy webkamera, amely HD-felvételt tesz lehetővé. Mivel a Twitch- és YouTube-streamek esetében a facecam általában csak az egyik sarokban kap helyet, a 720p-s és 1080p-s felbontás között nem érezhető hatalmas különbség. A hajlékony talpnak köszönhetően monitoron, laptopon vagy akár az asztalon is stabilan áll a webkamera, a tetején található gombot lenyomva pedig 8 megapixeles fotókat is készíthetünk.

A talpas mikrofont elhelyezhetjük magunk előtt az asztalon, így a füles mikrofonja nem takarja el az arcunkat, az állítható karral pedig pozicionálhatjuk a helyzetét. Az 1,4 méteres kábel bőven elég hosszú ahhoz, hogy kényelmesen pakolásszuk az asztalon a mikrofont, amely egyébként egy állítható LED-világítást is kapott. Hangerőnket közvetlenül a mikrofonról állíthatjuk, és egy gombnyomásra azonnal le is némíthatjuk magunkat, ha úgy hozná a szükség.

Akár ezt is választhatjátok GameStar előfizetésetek mellé. Nézzétek meg ajánlatainkat itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)