Hirdetés

Elég TUF vagy a kihívásokhoz?

|

Kezdd felkészülten a nyári szünetet és gamer notebookod mellé zsákold be a komplett TUF gamer jóságcsomagot is, benne mindennel, amire szükséged lehet a virtuális csatamezőkön.

Hirdetés

A gondtalan játék alapfeltétele egy dögös, jól megépített és kellőképpen erős gaming PC, azonban aki itt megáll, nagy hibát követ el. A megfelelő perifériák hiányában nem számíthatsz semmi jóra, csak soksok csúfos fejlövésre, amiket nem te adsz, hanem te kapsz. Mindet.

A TUF FX505 és FX705 gaming notebookokkal a teljesítmény, az extrák mind ott lehetnek veled bárhol, ahová mész, de valld be őszintén: próbáltál már touchpaddal harcba indulni? Ne is tedd, helyette használj profi gamer kiegészítőket, egeret, egérpadot és headsetet és ne bízd a véletlenre sikered!

Ha 2019. május 31-ig előrendelésben vásárolsz Asus TUF FX505 vagy FX705 vadonatúj generációs notebookot, ajándékba kapsz hozzá egy teljes gamer felszerelést. Az exkluzív gamer csomag tartalma a következő:

- BP2700 hátizsák

- H5 headset

- M5 egér

- P3 egérpad.

A promócióban részt vevő laptopok: FX505DD, FX505DT, FX505DU, FX505DY, FX705DD, FX705DT, FX705DU, FX705DY.

A 2019. június 30-ig vásárolt promóciós laptopokra érvényes az ASUS 60 napos pénzvisszafizetési Elégedettségi Garanciája. A számla kiállításának dátumától, vagy előrendelés esetén a kiszállítástól számított 14 napon belül regisztrált termékekre a számla keltétől 60 nap elégedettségi garanciát biztosít az ASUS!

Az előrendelési akcióval kapcsolatosabb bővebb részletek itt érhetőek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)