Hirdetés

Far Cry 5 - egész konzervatívak és nem is veszettül drágák a limitált fejhallgatók

|

A Ubisoft most a Thrustmasterrel szövetkezett, hogy két, különleges fejhallgatót dobjon piacra.

Hirdetés

Emlékeztek még az Assassin's Creed: Origins-szel megjelent Focal fülesekre, melyek közül az egyik 15,5 millió forintba került? Na, a Far Cry 5-ösök nem olyanok.

Hirdetés

A hónap végén jelenik meg a Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered Far Cry 5 Edition és az Y-300 Far Cry 5 Edition. Mindkettőre az Eden's Gate logóját és amerikai zászlókat festettek, illetve a pánton a játék logója is megtalálható. Előbbi a drágább változat, 99,99 dollárba kerül, de ezért 7.1-es hangzást, 60mm-es membránt, memóriahabos fülpárnákat, valamint levehető és állítható mikrofont kapunk. A kisebb változat annyiban tér el, hogy sztereó, és 50mm-es a membránja.

PC-vel, PS4-gyel és Xbox One-nal egyaránt használhatók, de működnek Mac-kel és Switchcsel is. Csak utóbbi kettőre ugye nem jön a játék. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)