Hirdetés

Úgy tűnik, kiszivárgott egy új Xbox Elite kontroller

|

Egyelőre még nem a Series 3-ról van szó, de így is érdekes lehet sokak számára az új Xbox Elite kontroller.

Hirdetés

A Twitteren bukkant fel nemrég pár fotó egy új Xbox Elite Series 2 kontrollerről. A prémium élmény nyújtó, cserébe ehhez passzoló árazású Xbox Elite kontrollerek első generációja még 2015-ben jelent meg, ezt követte 2019-ben a Series 2. Most nem újabb generációváltás következett a Microsoft professzionális perifériáinak életében, mindössze egy színcseréről van szó a jelek szerint.

A fotókon ugyanis nem egy fekete, hanem egy fehér Xbox Elite Series 2 látható. 

Hirdetés

A nem túl jó felbontású fotókon úgy látszik, hogy nem az egész kontroller lesz teljesen fekete, csak az alap műanyagborítás és a gombok váltottak színt, az oldalsó gumírozott réteg megmaradt koromfeketének. 

A Microsoft egyelőre hivatalosan még semmilyen formában nem jelentette be a lefényképezett Xbox Elite Series 2 kontrollereket, így ötletünk sincs arról, mikortól lehet majd ezeket kereskedelmi forgalomban is megvásárolni. Az mindenesetre bizonyos, hogy Xbox One, valamint Xbox Series X/S konzolokkal és PC-vel is kompatibilisek lesznek

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)