Hirdetés

Hajlítható tetejű Joy-Con karokat készít a Nintendo?

|

Egy frissen bejegyzett szabadalom arról árulkodik, hogy lesz egy új, kényelmesebb változata a kontrollerpárnak.

Hirdetés

Egész szép munkát végeztek a japánok a Nintendo Switch levehető Joy-Conjaival, mivel azokat nemcsak a konzolra csatlakoztatva, hanem akár külön-külön is használhatjuk. Ettől függetlenül lehet még alakítani rajtuk ezt-azt, és úgy tűnik, a srácok elő is álltak egy érdekes ötlettel.

Hirdetés

Nemrég lett bejegyeztetve az alábbi galériában is látható szabadalom, ami a képek alapján egy hagyományos Joy-Con kontrollerpárosnak tűnik, annyi különbséggel, hogy zsanéroknak köszönhetően a karok tetejét enyhén lefelé hajlíthatjuk, ha szeretnénk. Így a karok jobban igazodnának a játékosok stílusához, hiszen nem mindenki egyformán játszik a gépen.

A képek között egyébként van egy olyan is, amin egy enyhén görbe, az eredetinél sokkal ergonomikusabb dizájnú kar szerepel, szóval a Nintendo valószínűleg nem csak egy újítással kísérletezik. Az ilyen szabadalmakat természetesen nem szabad készpénznek venni, hiszen előfordulhat, hogy végül semmi nem lesz belőlük, de azért érdemes észben tartani, hátha tényleg újítanak a japánok a közeljövőben.

Szerintetek kényelmesebb lenne a hajlítható tetejű Joy-Con?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)