Hirdetés

Újabb utalást kaptunk arra, hogy jön az Xbox Series S

|

Ismét a kontrollerek árulkodtak az Xbox Series X kistestvérének érkezéséről.

Hirdetés

Majdhogynem biztosra vehető, hogy a hamarosan debütáló Xbox Series X mellett érkezik egy gyengébb Xbox konzol is, mely a legtöbb előzetes szivárgás szerint az Xbox Series S névre hallgat majd. Az új konzol(ok)hoz érkező kontrollerek dobozáról derült ki először, hogy a jöhet egy belépő szintű konzol is, most pedig ismét a csomagolás árulkodott.

Hirdetés

Néhány forgalmazónál már ott pihennek az új gépekhez tartozó kontrollerek, és noha valószínűleg mindenkinek sokoldalas titoktartási szerződéseket kellett aláírni, hogy nem árulnak el semmit az eszközről, természetesen jó pár képet láthattunk már kiszivárogni róluk. Ezúttal nem csak egy speciális festésű új kontrollerről érkezett fotó, de annak dobozán az olvasható, hogy az egyaránt működik az Xbox Series X-szel és S-sel is:

Azt már tudjuk, hogy az Xbox Series X valamikor idén novemberben érkezik, azonban a Series S-ről még semmilyen hivatalos információt nem kaptunk. Mivel a Microsoft még adós az új konzol árának bejelentésével, így jó eséllyel hamarosan tartanak még egy bejelentő rendezvényt - reméljük ezen az olcsóbb gépről is elárulnak ezt-azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)