Hirdetés

Vadító új színekben jönnek Xbox kontrollerek

|

Két kontrollert jelentett be most az Xbox, mindkettő egész csinos.

Hirdetés

Az Xbox Design Lab most épp egyelőre nem működik, de amikor ment, saját Xbox kontrollereket tervezhettünk magunknak, egyedileg változtatva a gombok, analógok és a burkolat színét. Amíg újra nem indítják (erre valamikor 2021-ben kerül majd sor), abból válogathatunk, amit a Microsoft elénk tesz. 

Ma két új kontrollert mutattak be: az egyik az Electric Volt, a másik a Daystrike Camo Special Edition nevet viseli.

Hirdetés

Előbbit a sportöltözékek és surranók inspirálták, fiatalos, sárgászöld, rikító. Hátlapja fehér, a hátsó gombok, a D-Pad és az YXAB pedig fekete. Markolata textúrázott, ahogy minden más Xbox Series X-es kontroller esetében. Április 27-étől lesz kapható világszerte, várhatóan a szokásos, 21490 Ft-os áron.

Utóbbi a Camo sorozat harmadik tagja a Night Ops Camo és az Arctic Camo után, de már ezen is megtalálhatók a Series X-es frissítések, mint a Share gomb, az új formaterv, és az újfajta D-Pad. Piros terepmintás, gombjai és hátlapja pedig szürkék. Ez május 4-én jelenik meg, várhatóan 23990 Ft-ért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)