Hirdetés

Vajon ez lesz az Xbox Series X konzol beköszönő hangja?

|

Az Xbox 20/20 bejelentés kapcsán egy nagyon rövid videót kaptunk, amely leginkább az Xbox új konzoljának beköszönését vetíti előre. Vagy tévedünk?

Hirdetés

Nemrég jelentette be a Microsoft, hogy mostantól Xbox 20/20 névvel minden hónapban kapunk valami új érdekességet az Xbox Series X megjelenés, a játékfejlesztő stúdiók munkája, valamint a Game Pass jövőve kapcsán (amúgy azt tudjátok, hogy nálunk éppen egész hónapban egy Game Pass Online Fesztivál fut, ahol streamek, virtuális koncertek és podcastok várnak titeket?). Ennek kapcsán egy nagyon rövid teaser videót is megosztottak a nagyérdeművel, amely funkciójában leginkább egy konzolos intróra hajaz.

Hirdetés

Nyilván nem ez az évszázad oknyomozói felvezetése, de sokunk számára rendkívül erős érzelmi köteléket jelent egy-egy korábbi konzol beköszönő nyitánya, ami számtalan bekapcsolást kísért, szinte beivódott agyunkba a jellegzetes zene és animáció. Ugyebár a jelenlegi Xbox One generáció nyitánya így fest: 

Ehhez mérten az Xbox 20/20 bejelentés videója így fest: 

Mit gondoltok, ez lesz vajon az Xbox Series X nyitánya is? Vagy valami hasonló? Hogy tetszik a hangulata? Számotokra melyik volt a legemlékezetesebb konzolos beköszönés? Túl sokat kérdeztem már? Fejezzem be? Oké, ti jöttök!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)