Hirdetés

Vajon mennyire hiteles az elfüstölő Xbox Series X konzolt mutató videó?

|

Elkezdte bejárni a közösségi oldalakat egy olyan felvétel, amin egy füstölgő Xbox Series X látható, időközben pedig már mások is poszoltak hasonló anyagokat. Kérdés, mennyire lehet hinni ezeknek a videóknak.

Hirdetés

Egy Hirsutophilia nevezetű Reddit-felhasználó robbantotta ma a füstölgő xboxos bombát, ugyanis egy olyan videót tett közzé, amelyen egy bődületes füsttengert árasztó Xbox Series X konzol látható. A felvétel gyorsan szárnyra kapott, azóta pedig egyesek komment formájában jelezték, hogy hasonló pirotechnikai attrakció ment végbe az ő nappalijukban is.

Hirdetés

Időközben pedig megjelent egy újabb videó, amin elvileg hasonló meghibásodást láthatunk, itt is úgy füstöl a konzol, mint egy gyárkémény. Alább megtaláljátok mindkét felvételt.

A Microsofttól egyelőre semmiféle hivatalos kommentár nem érkezett a felvételek kapcsán, így nem tudjuk, valóban vannak-e elfüstölő Xboxok, vagy esetleg csak manipulált videókkal borzolják tréfás kedvű trollok a kedélyeket. Nyilván a megfejtésnek mi sem vagyunk birtokában, de maradjunk annyiban, nekem füstölt már el PC-m, olvadt le konzolos GPU-m, és egyik sem így nézett ki azért...

Frissítés: Időközben az első felvételt már félrevezető tartalomként címkézte meg a Twitter, illetve érkezett egy olyan videó is, ami elvileg bemutatja azt, hogyan lehet összehozni egy ilyen trükköt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)