Hirdetés

Valódi fotókon láthatjuk, mekkora az Xbox Series S, Series X és a GeForce RTX 3080

|

A Microsoft kiküldött pár nem működő, de méretében a végleges változattal megegyező prototípust az új konzoljaiból, és van, aki már az Nvidia kártyáját is a kezébe vehette.

Hirdetés

A korábban kiadott képek, videók és számadatok láttán már sejtettük, hogy sok helyet kell majd csinálnunk a tévé alatt az új konzoloknak. Azt még mindig nem tudjuk, a PlayStation 5 pontosan mekkora lesz (összehasonlítások alapján az is óriási), viszont a Microsoft több külföldi újságnak is elküldte az Xbox Series X és Series S prototípusait, és mivel sok mindent még nem lehet ezekkel tenni, az újságírók jobb híján összehasonlították őket más gépekkel.

Hirdetés

A GameSpot például kerített egy PlayStation 4 Prót, így látható, hogy annak szélessége az Xbox Series X-szel megegyezik, viszont az újabb gép kialakítása okán jóval magasabb és keskenyebb. A Series S kicsit alacsonyabb, kicsit kevésbé széles, és nem olyan hosszú, mint a Sony jelenlegi generációs csúcsgépe. A linken további összehasonlító képeket találhattok.

A The Verge cikkét egy nagyon izgalmas képpel nyitotta: ezen látható a Series X és a Series S szemből, valamint mellettük a gigantikus RTX 3080. A legtöbb játékosnak tényleg új ház fog kelleni, ha ezt be akarja tuszkolni. 

Videósok szintén kaptak belőle, Kevin Kenson anyagát is érdemes megnézni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)