Hirdetés

Végre hivatalos, hogy pontosan mikortól lehet előrendelni az Xbox Series X-et

|

A Microsoft friss bejelentése szerint már a jövő héten megrendelhetjük a gépet és persze az Xbox Series S is ugyanakkor válik elérhetővé.

Hirdetés

A tervek szerint novemberben lesz esedékes a generációváltás, hiszen a Sony és a Microsoft abban a hónapban fogja piacra dobni a vadonatúj konzoljait. Ilyenkor nem meglepő módon sokan szeretnének élni az előrendelés lehetőségével annak érdekében, hogy minél hamarabb hozzájussanak a várva-várt masinához. A Sony konzoljára már most le lehet csapni világszerte számos viszonteladónál, bár döcögősen indult a PlayStation 5 előrendelés, de nemsokára az Xbox Series X, illetve Xbox Series S iránt érdeklődők előtt is szélesre tárul a kapu.

Hirdetés

A Microsoft hivatalos bejelentése alapján magyar idő szerint szeptember 22-én, reggel 9 órától lehet a Microsoft Store-ból, illetve az online áruházakból előrendelni az Xbox Series X-et, valamint a gyengébb, de lényegesen olcsóbb Xbox Series S-t. Persze a kínálat és a konzol elérhetősége változó, így vásárlás előtt erősen javasolt utánajárni a legjobb ajánlatnak.

A két konzol egyébként november 10-én jelenik meg világszerte. Ti előrendelitek valamelyik gépet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)