Hirdetés

Végre megtudtuk, miért olyan óriási a PlayStation 5

|

Minden idők legnagyobb Sony játékkonzolját tehetik majd novemberben a tévé mellé azok, akik a PlayStation 5 mellett döntenek.

Hirdetés

Lassan el lehet kezdeni kibontani a falat, hogy beférjen a lakásba a november 19-én megjelenő PlayStation 5 dobozával, mindennel együtt.

A konzolt 390x104x260 milliméteres (a Digital Edition egy nagyon picit kisebb a lemezmeghajtó hiánya okán) mérete miatt nehéz lesz elhelyezni a tévészekrényen mind állítva, mind fektetve, de a Sony mérnökei szerint muszáj volt így kialakítani, hogy ne legyen se túl forró, se túl hangos.

Hirdetés

A Nikkei Xtechnek nyilatkozva a nemrég egy szétszerelős videóban szereplő Yasuhiro Ootori elárulta, hogy a 45mm-es vastagságú, 120mm-es átmérőjű ventilátor indokolja a konzol terebélyességét. Ez az alaplap mindkét oldalát hűti, mivel az SoC mindkét irányba lead hőt. Gondolkodtak azon, hogy két különálló ventilátor alkalmazásával kisebbé teszik a gépet, de költségek és üzemeltetés szempontjából is az egyventilátoros megoldást találták jobbnak.

Eddigi beszámolók szerint egyébként tényleg nagyon csendes a PS5, és mi sem bánjuk, ha nem kell úgy játszanunk, mintha porszívóznának közben mellettünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)