Hirdetés

Visszatérnek az Xbox személyre szabható kontrollerei

|

Ismét várja a rendeléseket az Xbox Design Lab, két hét alatt bármilyen színkombinációt leszállítanak.

Hirdetés

Az Xbox egyik jópofa kezdeményezése volt a 2016-ban elindított Xbox Desing Lab online platform, ahol a játékosok különböző színű alkatrészek széles tárházából állíthatták össze egyedi kontrollereiket. Rózsaszín házhoz piros ravasz, vagy kék joystickhez zöld D-pad? A Design Labbel egyik sem volt akadály.

A programot viszont tavaly ősszel felfüggesztették, amikor az Xbox Series X|S új kontrollerei leváltották az Xbox One-éra vezérlőit. Most azonban ismét itt a lehetőség a különcködésre, ezúttal már a next-gen kontrollerekkel.

Hirdetés

A Microsoft ugyanis tegnap bejelentette a Design Lab felélesztését. Az induló kollekció szinte minden alkatrészt 18 színben kínál, melyek között négy teljesen új (Shock Blue, Pulse Red, Electric Volt) is akad. Újdonságnak számítanak a fekete alapon fekete ABXY, illetve a fehér alapon fekete View/Menu/Share-gombok is.

A redmondiak a környezettudatosságra is figyelnek, néhány árnyalat kivételével (Robot White, Pulse Red, Zest Orange, Regal Blue) minden elem 30%-nyi újrahasznosított anyagot tartalmaz, amit autók fényszóróiból, CD-kből és műanyag vizeskancsókból nyertek ki.

A magyarországi játékosok számára rossz hír, hogy a szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államok, valamint Kanada és a "nyugat-európai országok" területén érhető el. Itt a Microsoft 69,99 dollárt kér az egyedi kontrollerekért, ami csak 10 dolláros felár a normál kivitelekhez képest.

Aki nem állna meg a színeknél, az további 10 dollárért maximum 16 karakterig gravírozást is kérhet, a kiszállítás viszont ingyenes, és elvileg 2 héten belül kézhez is kaphatják a vásárlók az egyedi kiegészítőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)