Hirdetés

Napi büntetés: a tanár, aki egy vízforralóba épített PC-t

|

Láttunk már nagyon gyönyörű, és nagyon különleges PC házakat, de olyan még nem volt, hogy valaki a vízforralójába csomagolta volna a hardverét.

Hirdetés

A vízforraló egy csodálatos eszköz, aminek közreműködésével pillanatok alatt lehet teát, rament és kávét csinálni. Amire kevésbé alkalmas, az az, hogy kényelmes otthont adjon egy PC hardverének. Persze ettől még nem lehetetlen ez a feladat, ezt pedig egy tanár be is mutatta.

Hirdetés

A forraló oldalán kivágott egy lyukat a csatlakozóknak, a gépet pedig rákötötte az eszköz be-kikapcsoló gombjaira a kényelem érdekében.

Ezen a ponton halt borzalmas halált az értelem, de az összeállítás láthatóan működik. Mármint addig, amíg a kísérletező kedvű modderünk nyitva tartja az eszköz fedelét, tekintve, hogy a szellőzés kényes pontja ennek a megoldásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)