Hirdetés

Voltron kastélyból is lehet kiválóan működő PC-t varázsolni

|

Egy modder kifejezetten egyedi gépet rakott össze, ráadásul az apró részleteknek hála még ütősebb lett a végeredmény.

Hirdetés

A PC egyik nagy előnye, hogy a felhasználók szabadon kiválaszthatják, milyen hardvereket szeretnének belepakolni, ráadásul gépházak terén is elég nagy a választék, így az is a vásárlóra van bízva, hogy milyen külsőt varázsol az otthoni erőművének. Persze ha rendelkezünk elegendő kreativitással, illetve egy megfelelő méretű játékkastéllyal, akkor nem feltétlenül kell beérnünk a hagyományos házakkal, hanem összerakhatunk valami egészen különlegeset is.

Hirdetés

Így tett Robdp82, aki egy elég régi, 1984-es Voltron Castle of Lions játékszettbe pakolta bele a hardvereit, és a jelek szerint nagyon is komoly projektről van itt szó, ugyanis a modder három évet és egy csomó pénzt ölt bele a spéci gépbe. Ráadásul a nem mindennapi masina nemcsak kívülről, hanem belülről és tökéletesen passzol az alkotás témájához, hiszen még színkóddal ellátott SSD-k is találhatóak benne, ráadásul minden matricát maga a modder tervezett meg és nyomtatott ki.

A gép nem éppen a legerősebb alkatrészekkel lett felszerelve, ám ez nem is feltétlenül probléma, mivel Robdp82, vagyis újabb nevén Voltron PC Guy leginkább retró játékokhoz és emulációhoz kívánja használni a gépet. Alaplapnak egy Gigabyte H370N-et választott a modder, főként a SATA portjai és a mérete miatt. A 8 GB-os, 3000MHz-en ketyegő Corsair Dominator RAM-ok is leginkább a téma miatt kerültek bele a gépbe, hiszen a konfigurálható RGB világításnak köszönhetően kiválóan reprezentálják a négy Voltront, valamint a hercegnőt. Videokártya gyanánt pedig egy Yeston RX 550-es került a játékkastélyba. 

Ez az egész már önmagában nagyon menő, ám a modder tudta még fokozni a dolgot, ugyanis a gép bekapcsoló gombját egy oroszlánfej rejti. Ha kíváncsiak vagytok még több technikai részletre, akkor mindenképp érdemes ellátogatni ide, ahol még több képet, illetve egyéb kulisszatitkokat is találhattok.

A sötétben egyébként így fest a masina:

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)