Hirdetés

Szeretnéd érezni a basszust a testeden?

|

A Woojer legújabb gaming kiegészítője egy kicsit viccesen néz ki, de ettől még kétségtelen, hogy nagyot dobhat egy játék hangzásán és így a hatásán is.

Hirdetés

Láttunk már korábban fura videojátékos perifériákat, kiegészítőket, de a legtöbbjük inkább idétlen volt, mint ténylegesen hasznos. A Woojer Strap elsőre szintén elég hajmeresztőnek néz ki, de ha belegondol az ember, azért van benne némi logika.

Hirdetés

Aki volt már fesztiválon vagy hangosabb koncerten, annak biztos feltűnt, hogy míg a magasabb tartományba eső hangokat kifejezetten a fülünkkel érzékeljük, addig a basszust nem csak a fülünkkel, de a mellkasunkkal is erősen érezzük. Erre az ötletre épül a Woojer Strap, amelynek lényege, hogy a hang megfelelő tartományait figyelve megpróbál hasonló erőkifejtést szimulálni a mellkasunkra, miközben játszunk. Így például nem kell bömböltetni a hangrendszert ahhoz, hogy valóban elemi erővel hasson ránk a lövések vagy a robbanás zaja.

Nem olcsó mulatság, de ha valaki nagyon szeretne mondjuk egy VR-szettet kiegészíteni, akkor érdemes lehet elgondolkodni egy ilyenen, mert sokat dobhat a hangulaton.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)