Hirdetés

Íme a gyűjtő, akinek minden hivatalos Xbox kontroller megvan

|

Ha megjelent egy, ő beszerezte. Szép gyűjteménye van már.

Hirdetés

Rengetegen vannak, akik játékokat gyűjtenek, sokan akadnak, akik konzolokat, viszont olyanok valószínűleg már kevesebben, akik Xbox kontrollereket. A YouTube-ra felkerült a videó, ami az egyik ilyen ritka gyűjteményt mutatja be.

Hirdetés

Egy EDDS-Xbox nevű felhasználó töltötte fel az alábbi felvételt a büszkeségeiről, ugyanis a kollekció tartalmazza az összes Xbox kontrollert, amit csak hivatalosan kiadott a Microsoft, beleértve a különleges darabokat (mint a "Day One 2013" és az "I Made This" változat, amit a vállalat munkatársai kaptak azért, hogy részt vettek a konzol fejlesztésében).

A YouTuber hozzátette, hogy csakis az eredeti eszközöket gyűjti, így az egyedileg festett darabokat - például Pizza Hut, T-Mobile és Fallout-kiadásokat - nem. Nézzétek meg, így mit sikerült összekaparni, nem semmi kollekció!

Nektek van valami furcsa videojátékos hobbitok vagy gyűjteményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)