Hirdetés

Arany Xbox One X-et nyerhet a legszerencsésebb játékos

|

Persze a sorsolás előtt több feladatot is teljesíteni kell.

Hirdetés

A Microsoft kihirdette az Xbox Live Gold Quests eseményt, amely végén egy játékos egy különleges aranyozott Xbox One X-szel gazdagodhat. Fontos, hogy csak amerikai, kanadai és brit profilokkal lehet indulni a csillogó nyereményért. 

Hirdetés

A versenyen csak az Xbox Live Gold előfizetők vehetnek részt, a questet teljesítők pedig kapnak egy "misztikus jutalmat" - ebből mindössze egy rejti az arany konzolt. A feladat a következő: augusztus 20-tól 27-ig minden nap legalább fél óra multiplayert kell játszani, illetve ezidő alatt legalább 7 új achievementet kell feloldani.

Az Xbox Quests fület mindenki Xbox Live Gold előfizető eléri a konzolján, de az Xbox Twitterén megosztott linkről is megnyitható, csak be kell jelentkezni a Microsoft-fiókba - feltéve persze, hogy az ember amerikai, kanadai vagy brit.

Nektek hogy tetszik az aranyozott Xbox One X, szerencsét próbáltok érte?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)