Hirdetés

Májusban bemutatkozik az Xbox Series X olcsóbb, gyengébb változata?

|

Több jel utal arra, hogy a Microsoft bemutatót tart a jövő hónapban, melyen nem csak az új konzol első játékait, de annak egy megfizethetőbb variációját is bemutatja.

Hirdetés

Várhatóan mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia annak, aki elsők között szeretné élvezni az új generáció kínálta élményt. A PlayStation 5 korlátozottan, drágán érkezhet az év végén, és valószínűleg a papíron annál erősebb Xbox Series X-et sem fogják 180-200 ezer forint alatt odaadni. 

Hirdetés

Ugyanakkor utóbbiból jöhet egy pénztárcabarátabb változat, amit Lockhart kódnéven emlegetnek az iparban. A Windows Central értesülései szerint ez egy lemezmeghajtó nélküli, kevésbé erős gép lesz, amit a Microsoft alkalmazottai már otthon tesztelhetnek, éles használat közben adva visszajelzést a fejlesztőknek. Várhatóan májusban leplezik le a gépet, vagy ha azt nem, legalább a Series X és a játékok kapcsán többet fogunk tudni. Valami mindenképp lesz májusban, ennyi biztos.

Ti nyitottak lennétek egy lemezmeghajtó nélküli konzolra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)