Hirdetés

Májusban jöhet a lemezmeghajtó nélküli Xbox One

|

Az új generáció bemutatása előtt még kiad egy olcsóbb változatot a Microsoft a One S-ből.

Hirdetés

Nem először hallunk a lemezmeghajtó nélküli Xbox One-ról. A Microsoft látványosan tereli a játékosokat a digitális vásárlás irányába, ez lehetne a következő lépcsőfok.

Hirdetés

A Windows Central azt írja, hogy az Xbox One S All-Digital Edition névre hallgató gép áprilistól lesz előrendelhető, és májusban kerül forgalomba a legtöbb olyan piacon, ahol a One is elérhető. Természetesen kedvezőbb árra számíthatunk, illetve szólnak pletykák arról, hogy készül egy Fortnite-os változat is, de nem egyértelmű, hogy valamelyik korábbi konzolból (One S vagy One X), vagy konkrétan az All-Digital Editionből. Várjuk a hivatalos bejelentést és a további részleteket.

Szerintetek sikert arathat egy ilyen gép? Elcsábíthatja azokat, akiknek még nincs Xbox One-juk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)